Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Köp 3 vandrande pinnar. Betala för 2 !!!
den 18 augusti 2011 - 19:50
Nu kör vi en liten kampanj på några av våra specialpinnar där vi erbjuder

  ungar av Giant Thorny och Sungaya  ordinarie pris 89 kronor styck


där Du väljer 3 vandrande pinnar av dessa arter, går att blanda, men betalar bara för 2 av dem. Först till kvarn gäller som vanligt för våra specialpinnar och två veckor framåt eller så långt lagret av pinnar räcker.


Glada pinnhälsningar !!

Johanna överaskar barnen med vandrande pinnar !!
den 18 augusti 2011 - 18:57
Vi fick ett glatt mail från Johanna i Ransta som ville beställa indiska vandrande pinnar till sina barn Emma och Erik. När pinnarna kom fram så fick vi följande mail av Johanna :

Hej
 
Pinnarna kom fram ordentligt. Barnen blev så nöjda så :)
 
Mvh / JohannaVi hörde av oss och frågade om vi fick använda svaret på denna blogg och förutom att det var OK så fick vi veta att varje dag barnen kommer hem från dagis så springer de fram till pinnarna för att se att allt är bra. Emma är väldigt noga med att kolla att Johanna har sprayat vatten åt dem och gett  dem mat.

Vi är helt övertygade om att pinnarna kommit till ett mycket bra hem där de kommer att stortrivas.

Är Du som läsare av denna blogg intresserad av indiska vandrande pinnar, eller någon annan av våra 26 arter som vi emellanåt har, så hittar Du mer information på vår hemsida 
www.vandrandepinnar.nu


Glada pinnhälsningar
Kampanjerbjudande på indiska vandrande pinnar och bur !!
den 14 augusti 2011 - 21:55
Våra vandrande pinnar och löv har varit på pinnkollo och fått resa iväg med ett antal nätburar nedpackade och våra pinnvakter har verkligen uppskattat med vilken lätthet de kunnat flytta runt burarna och även mata våra små husdjur.
 
Vi har noterat att det är många som upptäckt vårt 60x60x60 kupoltält för 385 kronor som väger under 500 gram så den går att skicka för 48 kronor överallt i Sverige. Skickas även till andra länder men då behöver vi räkna fram fraktkostnaden för detta.

De av våra kunder som beställt 10 ungar av våra indiska vandrande pinnar plus detta kupoltält har vi överraskat med en rabatt på de indiska pinnarna så totalsumman har blivit 429 kronor istället för 465 kronor. (80 kronor plus 385 kronor).
Frakt tillkommer med 48 kronor.

Så, i och med detta så är detta vår sommarkampanj på indiska pinnar i kombination med vår mest populära bur och den gäller alla våra glada kunder vid samtidigt köp av 60x60x60 buren och 10 ungar av våra indiska vandrande pinnar.
 
Annars är det 10 kronor per unge av de indiska vandrande pinnarna. Vårt populära paket på 10 indiska ungar är som tidigare 80 kronor. För indiska vandrande pinnar som är 3-5 centimeter tar vi 20 kronor styck och vi har samtliga storlekar för omedelbar leverans.
 
Förutom de indiska vandrande pinnarna har vi mängder av andra arter både som ägg och ungar och där gäller det först till kvarn som alltid. Du hittar mer information på www.vandrandepinnar.nu   .
 
Frågor, funderingar eller en beställning är Du som vanligt välkommen att maila oss på vandrandepinnar@hotmail.com   .
 
Glada vandrande pinnhälsningar från oss alla !!
3 records total