Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Ann-Sofie med familj blir med bur och vandrande pinnar!!
den 17 november 2011 - 19:48
Vi fick en beställning på vårt 3 års jubileums erbjudande, som pinnleveantör, med en 60x60x60 cm bur inklusive 10 indiska pinnar för 385 kronor plus frakt. (Det är 80 kronor billigare än i vanliga fall).

När bur och pinnar kommit fram så fick vi följande glada mail ;


Hejsan
 
De kom igår, precis som planerat. Andreas blev så glad. Och nu bor 10 små söta pinnar i deras nya bur i vardagsrummet. Gossen är med när det tittas och pysslas med de små. Måste faktiskt erkänna att jag är lite fascinerad av djuren. Alla 10 verkar ha klarat transporten jättebra. Vilken vacker och bra bur. Så vi är nöjda.
 
MVH Ann-Sofie och familj i Sala

Vi önskar som alltid lycka till med de nya husdjuren och om någon är intresserad av vårt 3 års erbjudande som gällde under oktober månad så skvallrar vi gärna om att vår Blocket annons fortfarande ligger kvar och då gäller erbjudandet så länge annonsen är kvar.

Glada pinnhälsningar
Nathalie i Uppsala blir med vandrande pinnar!!
den 13 november 2011 - 16:31
Vi fick ett mail från pappa Joakim som ville beställa indiska vandrande pinnar till sin dotter Nathalie.
När vi levererat fick vi följande glada mail ;

Kanon, vi fick dom igår. Tack för bonuspinnen. 
Dottern är sååå glad.
Bifogar en liten bild på en av dom.
Mvh JockeVi önskar som alltid lycka till med de nya husdjuren och för den som är intresserad av världens mest lättskötta husdjur så har vi både denna art och andra för omedelbar leverans.

Glada pinnhälsningar!

Malin från Hammarstrand blir med vandrande pinnar och skickar foto på pinnbostaden!
den 13 november 2011 - 16:02
Vi fick en beställning från Malin i Hammarstrand på våra lite större indiska vandrande pinnar samt ägg av både Sungaya och Lamponius Guerini. Du hittar bilder på hur dessa arter ser ut på vår hemsida www.vandrandepinnar.nu  .

När vi levererat så fick vi ett glatt mail att de kommit fram och favoriten är sallad för de indiska pinnarna samt ett foto på pinnbostaden.Vi lägger med den här på  vår blogg som inspiration för våra glada kunder. Har man inget akvarium så fungerar mycket annat också bra eller om man vill så har vi specialanpassade bostäder på hemsidan.

Vi önskar som vanligt lycka till med husdjuren och för den som är intresserad så har vi ungar och ägg av olika arter samt burar för omedelbar levererans.

Du når oss som vanligt på vandrandepinnar@hotmail.com

Glada pinnhälsningar

3 records total