Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Våra vandrande blad på Lill skansen!
den 24 juni 2012 - 18:18
Det är med stolthet som vi kan berätta att vi nu levererat till Lill Skansen.
Där bor numera glada vandrande löv eller blad och man kan gå dit och se dessa fantastiska små varelser.

Här är en länk just till Lill Skansens blad http://www.skansen.se/artikel/vandrande-blad

Tidigare har vi levererat, förutom till alla glada privatpersoner runt om i Norden, även skickat till dagis, skolor, företag och zooaffärer.

Det är riktigt spännande att se hur pinn och lövintresset vuxit under de över 3 år vi hållit på.

www.vandrandepinnar.nu hittar Du vad vi har men det lönar sig att maila oss för vi hinner inte alltid med websidorna och bloggen här då vi främst prioriterar alla kunder.

Mailar oss gör Du som vanligt på vandrandepinnar@hotmail.com och ja, vi har vandrande blad till salu just nu :) men naturligtvis mändger av andra arter också.

Vi vill passa på att önska alla en härlig sommar och vi kommer att leverera på som vanligt eventuellt med något undantag.
Vandrande pinnar och bur till Pia i Knivsta!
den 24 juni 2012 - 18:04
Hej pinnvänner,
 
Vi har inte slutat leverera vandrande pinnar och blad utan snarare tvärtom. De småhusdjuren är nu populärare än någonsin så bloggen har blivit lidande och gapat tom på uppdateringar. Vi bjuder naturligtvis som vanligt på våra kunders mail, efter att vi bett om tillåtelse förstås. Pia i Knivsta beställde vår populära 60x60x60 cm bur och några större indiska vandrande pinnar och tiden var en viktig faktor då dotterns födelsedag närmade sig snabbt. När vi levererat kom följande mail ;

Hej,
pinnar och bur kom fram idag. Tack så mycket för snabb och bra service!
Hälsningar, Pia

Vi har märkt att vår bur, som väger under 500 gram och bara kostar 48 kronor i porto, används inte bara till vandrande pinnar utan barnens sommarhusdjur (de där som brukar följa med in och skall granskas lite extra). Då passar även denna bur utmärkt då den har två ventilerande sidor och en stor dragkedja och en mindre öppning för att hantera skötsel. Mycket bättre än små burkar och annat som inte är bra för de levande djuren och när man är klar kan de återbördas till naturen utan skada. Även växter som inte skall riskera att gnagas på av insekter får plats i dessa och om det inte räcker till så har vi ett ännu större som är 115 cm högt.
 
Bara som ett tips inför den nalkande sommarledigheten.

Glada pinnhälsningar!
2 records total