Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Nu har vi djungelnymfer världens tyngsta insekt!
den 25 augusti 2012 - 11:37
Hej pinnvänner!

Även om det är långt mellan inläggen på denna blogg numera så levererar vi som alltid för allt vad tygen håller. På www.vandrandepinnar.nu försöker vi hinna med att uppdatera vad som kläcks och när det sålt slut men det är inte alltid vi hinner så maila gärna och fråga oss om det är någon art Du letar efter på vandrandepinnar@hotmail.com   .

Vi har ett fåtal djungelnymfer för leverans om Du är intresserad av att ha världens tyngsta insekt som husdjur. Det är ungar vi har och relativt nykläckta så Du får följa med dem under livets alla faser.

Annars har vi våra snälla Calcarator (vi gjorde en film som Du hittar på vår andra sajt där de framställs lite som lite skumma men det är de inte utan det var väl mer musiken som fick filmskaparen att göra denna film  :)  ).
 
För lite mer robusta pinnar har vi ett antal olika arter hemma för direkt leverans såsom Giant Thorny, även dessa kända från våra filmer, och andra trevliga bekantskaper.

Som en lättskött och vacker pinne är vår Mamarosa som kan flyga med rosa vingar. Den gjorde vi en romantisk film med som även den finns på andra sajten och naturligtvis även på Youtube.

För den som gillar riktigt stora pinnar så har vi Ponderosa ungar hemma. Den filmen har passerat 2000 klick på Youtube och den är lite amerikansk hjälteinspirerad.

Alla dessa pinnar är lättskötta.

Sedan har vi naturligtvis våra vandrande blad/löv som vi även levererat till Lill skansen utöver till alla våra glada kunder.

Vi säljer förutom ungar även ägg och som vanligt kan man aldrig säga exakt när äggen kläcks men alla ägg vi säljer är från dem som vi även kläcker själva så enda skillnaden är om de skall kläckas hos Dig eller hos oss. Sedan kläcks inte alla ägg men så nyckfull är ju naturen. Däremot kan ägg lägga sig i väntan så man skall aldrig ge upp på ägg då vi 6 månader senare än beräknat haft små ungar ibland som kravlat ut ur äggen. Det är spännande med ägg men för våra minsta kunder rekommenderar vi gärna en kombination av ägg och ungar så väntan inte blir så svår (ungefär som att vänta på jultomten och de låååånga timmarna innan den skäggige kommer).

Som alltid så är det först till kvarn som gäller och vi kan ha något som Du letar efter även om vi inte hunnit skriva ut det.

Glada pinn- och lövhälsningar

1 records total