Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
God Jul och Gott Nytt år från vandrande pinnar på södermalm!
den 23 december 2011 - 12:27
I morgon är det julafton och vi har levererat vandrande pinnar in i det sista för att alla våra små och stora kunder skall få sina julklappar.

Vi märker också att husdjur har klättrat uppåt på önskelistorna. Postens sammanställning när de tagit del av de 100.000 önskebrev som varje år kommer in till Tomteboda terminalen visar att husdjur klättrat från en femteplats till en hedrande andraplats i år.

Fördelen med vandrande pinnar och löv är att de är lättskötta och inte kräver några speciella arrangemang som vissa reptiler. De skall heller inte ut och rastas tre gånger per dag som en hund eller inköp av hö till marsvin och kaniner. Den delen av husdjursägandet som ibland flyttas över från barn till föräldrar efter ett tag.

Vi har massvis med lyckliga barn bland våra kunder som lärt sig ta ansvar för ett levande väsen och kan med lätthet sköta om dem samtidigt som de är lite häftiga utan att på något sätt vara farliga (om man inte är en växt för då blir man uppäten).

Även skolor och dagis har fortsatt att kontakta oss för leveranser där vandrande pinnar blivit klassdjur som man hjälps åt att ta hand om i klassen.

För några år sedan sålde vi bara indiska vandrande pinnar, och de är fortfarande mycket populära, men vi har sakta men säkert utökat med nya arter. Vi har nu ca 30 arter varav 4 lövarter och ytterligare en jättepinnart.

Numera hittar du oss även på Youtube (kanalnamn vandrandepinnarnu) men Du kan även se våra filmer på vår hemsida www.vandrandepinnar.nu

Vi kommer att fortsätta att leverera vandrande pinnar och löv efter julledigheten och vi svarar på mail så fort vi hinner.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla nya och gamla pinnintresserade en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !!!!
Maja från Fjälkinge blir med vandrande löv!
den 23 december 2011 - 11:52
Det kom en beställning från Maja i Fjälkinge på vandrande löv. När de kommit fram fick vi följande glada mail;


De anlände idag! Tusen tack för det lilla bonusbladet! :)
De spatserar just nu omkring i sin stora nya hallonblads-djungel. De är så pyttiga i den stora godisburken (på ca 5-6 liters storlek). Med nylonstrumpa som lock. :)
Det är ett tips till era andra kunder. Nylonstrumpan sätter sig automatiskt tätt mot öppningen och är tät och samtidigt luftig.

Ska försöka uppdatera er under deras uppväxt. :)
Tack än en gång och god jul!

Mvh Maja

Vi önskar Maja och de nya husdjuren en riktigt God Jul och tack för ett riktigt bra tips som vi gärna förmedlar vidare till alla nya och gamla pinnvänner som läser denna blogg.

Ett alternativ till detta är våra nätburar som också är luftiga och välventilerade. Mer info om dessa på vår hemsida www.vandrandepinnar.nu

Glada lövhälsningar

Vandrande löv och indisk vandrande pinne till Eliah i Västerås!
den 23 december 2011 - 11:36
Vi fick en beställning från Eliah på vandrande löv och en indisk vandrande pinne. När de kommit fram fick vi följande glada mail;  

Hej
 
Tack för vandrande bladen och pinnen! Ha en God Jul!
 
Mvh Eliah

Vi önskar Eliah och de nya husdjuren en God Jul.

Det finns 2500 arter av vandrande pinnar och hos oss hittar man nästan 30 av dem.
Alla våra arter med ett undantag, på grund av att hannarna är revirhävdande, fungerar tillsammans med andra arter.

Är Du intresserad av spännande husdjur så når Du oss på
vandrandepinnar@hotmail.com och bilder och information hittar du dels på denna blogg men ännu mer på www.vandrandepinnar.nu

Glada löv- och pinnhälsningar

Vandrande löv till Malin i Hammarstrand
den 23 december 2011 - 11:10
Det kom en beställning på vandrande löv från Malin i Hammarstrand. När de kommit fram fick vi detta glada mail;

Löven kom imorse och mår bra! har nu flyttat in till en lite mindre bur med gott grönt att äta, och dom högg in direkt! Dom verkar vara väldigt aktiva och snälla!
Tack så mycket för bonuslövet!
En av dessa är smalare och lite mer bruna konturer, är det en hane då? eftersom ni skrev att dom var lite smalare i buken, Vore kul med lite blandning :)
Tack igen.
God Jul & Gott nytt år!
Malin

Vi önskar Malin och de nya husdjuren en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

Skulle Du som läsare vara intresserad av löv eller blad, smaksak vad man kallar de små krabaterna, så har vi för tillfället fortfarande kvar några men då de är omåttligt populära så gäller det att passa på om man vill beställa dem.

Glada lövhälsningar

Vandrande löv till Jenny i Tullinge
den 23 december 2011 - 10:51
Vi fick en beställning på vandrande löv av Jenny i Tullinge. När de kommit fram fick vi följande glada mail ;

Hej,

Bladen har kommit fram.

God jul!
Jenny

Vi önskar Jenny och de nya husdjuren en riktigt God Jul.

Glada lövhälsningar

5 records total