Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Bostäder till vandrande pinnar !!
den 27 juni 2011 - 23:48
Efter att vi gjort vår lilla anspråkslösa film om hur enkla, lätta och praktiska våra nätburar är har vi fått ett antal frågor på våra nätburar och då främst den som är med i filmen, 24.5 x 24.5 x 63 cm,  och 60x60x60 cm kupolmodellen.

Båda modellerna hittar Du här  http://www.vandrandepinnar.nu/catalog2.html

Båda är lika lätta att sätta upp och båda kostar 48 kronor i frakt. Det enda man kan fundera över är den plats man vill erbjuda sina pinnar. Vi använder båda modellerna till våra pinnar. Den rektangulära tar lite mindre plats och pinnarna kan gå upp och ner för sidorna utan några som helst problem samtidigt som de får god ventilation.

För 60x60x60 cm så tar bostaden en större yta i anspråk men ger samtidigt minst dubbelt så mycket utrymme för pinnarna som den rektangulära. Även denna klättrar alla pinnar obehindrat upp på väggarna och tycker om att sitta uppe i kupolen samtidigt som den har samma luftighet som den andra modellen.

Båda modellerna är försedda med både dragkedja och "ärmen" på framsidan för att lägga in mat utan att störa.

Vår 24.5 x 24.5 x 63 cm kostar 445 kronor och 60 x 60 x 60 cm 385 kronor.

Så sammanfattningsvis är det en fråga om tycke och smak och utrymme.

Sedan har vi naturligtvis både större och mindre bostäder än detta men dessa två är våra mest populära där 60x60x60 cm är den vi levererar mest av men alla bostäderna är uppskattade av vandrande pinnar, blad, bönsyrsor och i princip alla små husdjur och vi använder alltid själva det vi säljer så vi vet att det fungerar.

Hoppas vi inte krånglat till det ytterligare med detta och Du är alltid välkommen med Dina frågor till oss på vandrandepinnar@hotmail.com

Glada pinnhälsningar
Calle från Älmhult blir med indiska och Sungaya vandrande pinnar !!
den 27 juni 2011 - 23:22
Vi fick en beställning av Calle från Älmhult på ungar av både våra indiska vandrande pinnar och Sungaya ungar. När vi levererat fick vi följande glada mail ;

Tack så mycket för skötselråden :)
Här kommer en bild så att ni vet att de har det bra.
CalleVi önskar Calle lycka till med de nya husdjuren och alla våra pinnar kan leva tillsammans förutom möjligtvis Calcarata om man får för många hannar då de kan bli lite kinkiga mot andra hannar då.

Vi kan leverera direkt för den som är intresserad och det är bara posten som sätter gränserna och än så länge har de lyckats att hitta alla vägar till våra kunder i både Sverige och Finland.

Glada pinnhälsningar!!

Niklas från Mölndal blir med indiska vandrande pinnar!!
den 27 juni 2011 - 22:55

Vi fick en beställning på 10 indiska vandrande pinnar av Niklas som tänkte ge barnen världens mest lättskötta husdjur. När vi levererat kom följande glada mail;

Posten gjorde sitt jobb,
Barnen tackar.
/Niklas

Vi önskar Niklas och barnen lycka till med de nya husdjuren och skulle Du som läsare av vår blogg känna att Du också vill ha världens mest lättskötta husdjur så har vi indiska vandrande pinnar för 10 kronor per styck eller vårt populära paket med 10 indiska vandrande pinanr för 80 kronor för direkt leverans och vi skickar till alla ställen som posten hittar till.

Glada pinnhälsningar 

Nu finns vandrande pinnar på Youtube!!
den 6 juni 2011 - 12:26
Vi har en blogg www.benedikt.se  och en hemsida www.vandrandepinnar.nu men vi är inte på Facebook och inte tweetar vi på Twitter heller men vi tänkte att vi i alla fall skulle försöka ta ytterligare ett kliv in i den sociala världen med Youtube. (ja vi vet att Youtube funnits i eoner av tid ...  :-)    )

Tyvärr är vår leverantör av bloggen lite mer begränsad i möjligheterna än vår hemsideleverantör så vi kan inte bädda in vårt första lilla filmbidrag här utan vi får länka som vanligt ....

Filmen hittar Du
här  och den är i HD !!!!

Annars kan Du också se filmen på vår hemsida www.vandrandepinnar.nu

Vi ville göra den lite annorlunda eftersom det är vår första. Hoppas Du gillar den och vår bisarra humor   :-)

Stjärnan i filmen är en Poderosa vandrande pinne som blir 32 centimeter lång som fullvuxen men denna hona är "bara" 18 centimeter lång.

Vi kommer att göra fler filmer bara vi hittar tiden. Både vi och pinnen tyckte det vara kul och stjärnan fick gaget i form av ekblad (nåja det äter den jämt men i alla fall....)

Glada pinnhälsningar
4 records total