Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
RSS
Vandrande pinnar på Södermalm börjar leverera på måndag igen!!
den 7 januari 2012 - 15:13
Hej pinnvänner!!

God fortsättning på det nya året.

Nu när ledigheterna är över börjar vi med våra leveranser igen på måndag.
Vi har redan nu ett antal förväntansfulla husdjur som ser fram emot att starta sin resa till nya hussar och mattar.

Som vanligt är våra indiska vandrande pinnar populära och särskilt vårt paket om 10 pinnar för 80 kronor. Annars är våra vandrande blad/löv en riktig uppstickare och vi kan fortfarande leverera till den som är intresserad. För den som vill kläcka ägg själv så har vi 4 bladarter för tillfället.

Våra ägg från Djungel nymfer, en av världens tyngsta insekter på 50 gram som vuxna, har också väckt berättigat intresse och beställningar har rullat in.

För den som är intresserad av riktigt stora pinnar har vi Ponderosa, som blir 32 centimeter, och även en ny art som heter Magnus som blir 30 centimeter. För närvarande ägg av dessa och de ungar vi kläcker fram säljs fortare än vad vi hinner skriva om dem.

Ungar finns det annars också av Thorny, Sungaya, Black Beauty, Clonaria Conformans, våra rödvingade salalätare som finns i alla blomsteraffärer (också lättskötta)  osv och det är alltid en strykande åtgång på ungar så hör av Dig om Du är intresserad av några arter. Eftersom de kläcks hela tiden så vert vi inte vad vi har i morgon så det lönar sig att fråga.

Ägg har vi från ca 25 arter.

Våra burar på 60x60x60 centimeter är vår mest populära pinnbostad. Kostar 385 kronor + 48 kronor i frakt men vi säljer även av de andra burarna men denna är tveklöst mest populär.

Så med så många olika spännande arter ser vi fram emot ett nytt spännande pinnår.


Mer info som vanligt på vår hemsida www.vandrandepinnar.nu och mailen vandrandepinnar@hotmail.com  
 
Glada pinnhälsningar

Glada pinnhälsningar!!
1 records total